Huismama

Weer helemaal bij de tijd met dit mooie Pulsar horloge!

Een sieraad uit mogen zoeken is toch zeker de droom van ieder meisje? Hoewel ik het zeker erg leuk vind om een sieraad uit mogen zoeken, koos ik er dit keer voor om mijn manlief een cadeautje te geven. Zijn horloge was namelijk nodig aan vervanging toe. Met dit mooie horloge is hij tenminste weer helemaal bij de tijd!

Het eerste verjaardagscadeau wat ik aan mijn manlief gaf was een horloge. Het sieraad was aardig aan de prijs, maar dat maakte me niks uit. Mijn wederhelft is automonteur en altijd erg zuinig op zijn spullen. Het zal je dan ook niet verbazen als ik je zeg dat het horloge alleen in weekenden en op feestdagen gedragen werd. Werd ja. Want alle zuinigheid ten spijt ging het ding toch onherstelbaar stuk.

Wintertijd…

Natuurlijk kun je ook op je mobiel zien hoe laat het is, maar de tijd aflezen op een horloge is toch net even een andere ervaring. Daarom kocht mijn manlief een paar maanden geleden een goedkoop exemplaar. Heel goedkoop. Maar goed, het horloge deed waarvoor het was aangenomen, wie maalt er dan om de prijs? Niemand toch? Tot het knopje waarmee je het horloge af kunt stellen na een poosje zomaar afbrak…Dat is, zeker gezien de overgang naar de wintertijd, een vrij essentieel onderdeel van het horloge! Trouwens, het hele horloge viel langzaam maar zeker uit elkaar. Zo zie je maar dat het gezegde “goedkoop is duurkoop” niet uit de lucht gegrepen blijkt te zijn.

Weer helemaal bij de tijd

Herenhorloge

Nu, zes jaar later, krijgt mijn manlief weer een horloge voor zijn verjaardag. Door het ruime online assortiment was de beslissing erg moeilijk, maar de keuze is uiteindelijk gevallen op dit mooie horloge van het merk Pulsar. Het Pulsar horloge is ook voorzien van dag-en datumaanduiding, zodat je in één oogopslag weer helemaal bij de tijd bent. Wil je het horloge aan iemand cadeau doen dan kun je het, ook bij een online bestelling, laten graveren met de door jou gewenste tekst. Zo heb je in een handomdraai een heel persoonlijk cadeau!

Weer helemaal bij de tijd

Zoals altijd was het bandje van het horloge te groot. Deze hebben we bij Lucardi Juwelier Wageningen laten verkleinen. We werden hier erg vriendelijk geholpen, ondanks dat het horloge niet in die winkel was gekocht.

Weer helemaal bij de tijd?

Nee helaas voor mijn manlief, voorlopig nog niet…Hij verjaart namelijk pas op 3 december. Tot die tijd zal hij op zijn telefoon moeten kijken hoe laat het is. Of als hij tot die tijd liever zijn oude horloge gebruikt, een uurtje van de tijd af moeten trekken. Maar vanaf 3 december? Ja, dan is hij echt weer helemaal bij de tijd!

 

Weer helemaal bij de tijd

 

 

Tagged in:
About 
Moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter, fanatiek. Kan moeilijk stilzitten, is gek op ijs en chocola.

4 Comments

 1. Kreanimo

  31 oktober 2017 - 13:57
  Reply

  Ik heb mijn telefoon en fitbit….
  Geen horloge meer voor mij.
  Maar euhm wel een mooie.

  • Gera

   4 november 2017 - 18:42
   Reply

   Thanks! Maar uhm, fitbit moet ik even opzoeken ?. Zelf draag ik overigens ook geen horloge op het moment.

 2. nicole orriens

  31 oktober 2017 - 11:03
  Reply

  Het is een stoer en mannelijk uitziend horloge. Zelf kijk ik altijd op mijn activity tracker voor de tijd.

  • Gera

   4 november 2017 - 18:41
   Reply

   Dank je wel. Heb je die activity tracker voor het hardlopen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *