Huismama

Over mij

voorstellenSchrijven, dat is wat ik het liefste doe. Ik heb een persoonlijke mening, ook over de maatschappij. Mijn hoofd liep in het verleden soms over van alles wat ik te zeggen heb en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom begon ik mijn blog. Op Huismama.nl beschrijf ik mijn hersenspinsels. Of ik laat je zien:

De wereld door de ogen van een Huismama

Maar zoals zo vaak met hobby’s liep ook het schrijven uit de hand. Ik richtte een tekstbureau op en het plaatje was bijna perfect. Toch bleef er iets knagen. Ik wil namelijk graag mensen helpen. Toen ik mijn ondernemersplan schreef moest ik mijn ideale klant beschrijven. Ik zag het licht en wilde me gaan richten op de drukbezette ondernemer. Daarom gooide ik na drie maanden het roer van mijn bedrijf om. Mijn tekstbureau veranderde in: Tekst & VA Gera Stockschen.

Virtual Assistant

Als Virtual Assistant ben ik jouw persoonlijke assistent op afstand. We bepalen mijn werkzaamheden in overleg. Ik neem die taak of taken over en jij houdt eindelijk weer eens tijd over! Geweldig toch?

Voordeel van een persoonlijke assistente op afstand? Ik werk vanaf mijn eigen locatie en je betaalt alleen die uren die ik daadwerkelijk productiefvoor je aan het werk ben. Geen onnodige kosten dus!

Tekstschrijver

Jouw website is het visitekaartje bij uitstek. Daarom is het enorm belangrijk om jouw website te voorzien van een vlot geschreven en foutloze tekst, die zichzelf óók nog eens verkoopt. Mijn expertise is het schrijven van die teksten. Ik schrijf ze in samenspraak met jou zodat jij jezelf, maar vooral jouw bedrijf er in kunt herkennen.

Reis

Net zoals het leven is mijn bedrijf een reis. Mijn tekstbureau is ontstaan uit mijn liefde en passie voor het schrijven. Die liefde en passie voor het schrijven ontdekte ik pas toen ik begon met bloggen. Waarom ik begon met bloggen? Omdat ik als thuisblijfmoeder “iets” voor mezelf wilde hebben. “Iets” waarin ik mijn ei en creativiteit kwijt kon en lekker mezelf kon zijn.

Sinds de oprichting van mijn tekstbureau bleef het toch een beetje knagen. Het plaatje was bijna perfect, maar klopte voor mijn gevoel nog niet helemaal. Ik besloot daarom, na drie maanden tekstbureau, een ondernemersplan te schrijven. (Bonustip van mij: doe dat dus vooral echt vóórdat je start met je bedrijf!) Tijdens het beschrijven van mijn doelgroep kwam ik erachter wat ik precies miste!

Daarom kun je mij, naast tekstschrijver, ook inhuren als Virtual Assistant. Als jouw persoonlijke assistent op afstand neem ik werk voor je uit handen. En daardoor hou jij weer tijd over. Tijd die je helemaal naar eigen inzicht kunt besteden!

Over mij

Mijn naam is Gera Stockschen (’83). Moeder van drie prachtige kids, vrouw van en schrijfster. Gek op ijs, chocola, eten in het algemeen, lezen en (buiten)spelen met mijn kids.

Na de mavo heb ik eerst een periode gewerkt. Ik had diverse baantjes zoals huishoudelijke hulp in een verzorgingshuis, helpende in de ouderzorg en caissière bij een grote supermarktketen.

Toen ik op 19-jarige leeftijd voor de eerste keer moeder werd, besloot ik dat het tijd was om weer naar school te gaan. Het werd de opleiding tot verpleegkundige. Uiteindelijk ben ik uitgestroomd als verzorgende IG en heb ik een aantal jaren met plezier in de ouderenzorg gewerkt.

Na een tijdje thuisblijfmoeder te zijn geweest was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Om ook sociaal bezig te zijn richtte ik mijn blog Huismama.nl op en begon met een cursus Journalistiek. Uit het een kwam het ander voort en in mei 2017 startte ik mijn eigen bedrijf. Zo werd ik een thuiswerkende moeder, een win-win situatie voor mij!

 

Veel leesplezier!

Liefs Gera