Huismama

Top 5 meest gelezen oktober 2017

Het is november en dus alweer tijd voor de top 5 meest gelezen oktober 2017. Welke artikelen werden het beste gelezen? En gebeurde er nog iets bijzonders in oktober?

Vakantie

Oktober was een warme maand wat betreft de temperatuur. De herfstvakantie was volgens mij de warmste ooit. Voor ons maakte het niet veel uit aangezien we gewoon thuis zijn gebleven. Gezellig was het wel! We hebben stukjes gefietst en we hebben twee keer kibbeling gehaald, heerlijk! Vakantie moet gevierd worden immers? 

Lopen

Lisa begint langzamerhand steeds meer te lopen. Ze heeft zich lang krampachtig aan spullen vastgehouden als ze eenmaal stond en laat zich nog steeds snel door de knieën zakken, maar ze heeft toch echt de smaak te pakken. Af en toe loopt ze nu zelfs met me mee aan maar één hand! Ineens gaat het zo snel en wordt Lisa al zo ontzettend groot…

Top 5 meest gelezen oktober 2017

Verder kabbelt het leven, ondanks alle drukke werkzaamheden, rustig verder. Daarom is het nu tijd om te gaan kijken naar de top 5 meest gelezen oktober 2017:

Ons heerlijk avondje vorig jaar + verlanglijstje: Toegegeven, ik was er vroeg bij met dit artikel, maar ik heb dan ook enorm veel zin in de feestelijke decembermaand. Dat is toch een maand waar ik ieder jaar weer enorm naar uit kijk! Ik blikte terug op ons sinterklaasfeest van vorig jaar en mijmerde over leuke, maar vooral ook betaalbare cadeautjes. Die vond ik namelijk bij de Hema!

Mijn moeder leest ook altijd mee (Hoi mam!) en die vatte de koe gelijk bij de hoorns. Ze kocht een aantal cadeautjes voor ons en stuurde ze naar ons op. De doos ligt nu in mijn kledingkast te wachten tot de pakjes in de zak kunnen. Zoals ik al zei: ik heb er zin an!

Consultatiebureau, een nieuwe verpleegkundige!: Spoiler-alert voor het geval je hem nog niet gelezen hebt: ik heb mijn eerste positieve ervaring gehad met het consultatiebureau! En dat dankzij een nieuwe verpleegkundige. Bijzonder om te ervaren dat het ook op deze manier kan.

Wat vieren we met Halloween?: Halloween, ik heb er eigenlijk niet zoveel mee. Ik vind het een écht Amerikaans feest. Alles net even teveel van het goede, weet je wel? Maar omdat onbekend onbemind maakt ging ik op onderzoek uit. En wat blijkt? Halloween is van oorsprong helemaal geen Amerikaans feest! En ik vond een minder hysterisch alternatief om toch even stil te staan bij Allerheiligenavond.

Leuk kraamcadeau: Raad eens hoeveel ik van je hou: Ik vind het altijd lastig om origineel te zijn met cadeautjes. Het boek Raad eens hoeveel ik van je hou kregen we van onze vrienden toen Levi werd geboren. Echt een enorm succes om als kraamcadeau te geven als je het mij vraagt!

Hoera, Huismama is jarig!: Ja echt waar, op 3 oktober 2017 bestond mijn blog 1 jaar. Ik stelde een lijst op met de dingen die ik in dat ene jaar allemaal geleerd heb. Zelfs ik vond het een vrij indrukwekkend lijstje…Mag wel gezegd worden toch?

Dit was mijn top 5 meest gelezen oktober 2017! Over twee dagen ben ik alweer een half jaar ZZP’er. Hier zal ik uiteraard ook even uitgebreid bij stilstaan. Wat heeft het me gebracht tot nu toe? Is het net zoals ik had gehoopt dat het zou zijn? Heb je nog een vraag voor me? Stel hem gerust, dan neem ik hem mee!

Wat was jouw best gelezen artikel van de maand oktober? Voel je vrij om je link in de comments te droppen!

About 
Moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter, fanatiek. Kan moeilijk stilzitten, is gek op ijs en chocola.

4 Comments

 1. nicole orriens

  3 november 2017 - 11:21
  Reply

  Ik weet het eigenlijk niet welke het best gelezen werd. Eigenlijk een goed idee om dat eens te checken!

  • Gera

   4 november 2017 - 21:23
   Reply

   Ik ben benieuwd! Je mag je link alsnog komen droppen hoor ☺.

 2. Anita Willems

  3 november 2017 - 08:51
  Reply

  Wat kan er veel voorbij komen in een maand tijd. Ik zat laatst door foto’s te bladeren van 2011. Dat was voor ons een stressvol jaar met veel gedoe met een renovatie aan ons huis en veel veranderingen op het werk. Als ik nu zie wat we verder dat jaar ook nog allemaal gedaan hebben, dan duizelt het me allemaal. Misschien moet ik gewoon minder foto’s nemen ;-).
  Je stuk over Halloween vond ik echt leuk om te lezen. Ik ga ook nog even kijken naar je cadeau tips van de Hema.
  Op basis van de statistieken is mijn stuk over een vegetarisch kookboek het meest gelezen, maar dat komt omdat ik die gedeeld heb ik een kookgroep. Het stuk dat op ‘normale’ manier het meest gelezen is, is Het leven thuis. Mijn persoonlijke favoriet van de afgelopen maand. https://anitasdagboek.blogspot.nl/2017/10/het-leven-thuis.html

  • Gera

   4 november 2017 - 21:22
   Reply

   Hahaha, volgens mij heb je inderdaad een haat-liefde verhouding met foto’s hè? Ik loop zelf ook altijd achter de feiten aan wat foto’s inplakken betreft…
   Wat leuk dat je mijn stuk over Halloween zo leuk vond, misschien moet ik wat meer van zulke artikelen schrijven. Ik heb er ook met veel plezier aan gewerkt moet ik zeggen.
   Ik heb je persoonlijke favoriet gelezen en ik snap volkomen dat hij jouw favoriet is. Ook ik heb hem met veel plezier gelezen, dank je wel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *