Huismama

Samenwerken, want samen sta je sterk!

Ja ik ben zelfstandig ondernemer. Dat betekent natuurlijk niet dat ik dan ook alles alleen moet doen. Samenwerken, want samen sta je sterk!

Zelfstandig ondernemer zijn is leuk. Nou ja, leuk is zacht uitgedrukt eigenlijk. Ik ben echt enorm blij met de keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. Maar…Alleen is maar alleen. En alleen heb je minder wijsheid in pacht dan je soms misschien zou willen. Ik wel in ieder geval! Daarom ga ik samenwerken met mijn vriendin en collega VA. Want samen sta je sterk!

Netwerken

Soms loopt het allemaal heel bizar. Ik vernam van een vriend dat een kennis, die ik door omstandigheden eigenlijk nog nooit gesproken had, ook werkzaam is als Virtual Assistant. Omdat het altijd leuk is om te netwerken, zeker als je elkaar toch al een beetje kent, besloten we samen af te spreken. Tijdens onze eerste live meeting bleek dat we zo ontzettend veel overeenkomsten hebben, dat het bijna eng is. We zeiden na afloop nog tegen elkaar: “Het was erg gezellig, moeten we vaker doen! Niet maandelijks ofzo, maar wel vaker.”

Samen sta je sterk!

Goed, niet veel later hingen we een uur aan de telefoon. Ook werden er de nodige appjes uitgewisseld. Mijn vriendin kreeg een mooie opdracht aangeboden, maar deze was echter te groot voor haar alleen. Daarnaast dacht ze ook niet alle expertise in huis te hebben. Of ik wilde helpen? Wat haar lastig leek, was mij juist op het lijf geschreven. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken en stemde in.

Afgelopen zaterdag hadden we weer met elkaar afgesproken. We bespraken onze gezamenlijke toekomst, want waarom zouden we het bij een eenmalige samenwerking laten als het samenwerken ons zo goed bevalt? Dus moeten er nieuwe beslissingen worden genomen. Hoe presenteren we onszelf online? Wat voor dienst(en) gaan we aanbieden? En hoe geven we daar invulling aan? Hoe regelen we de betalingen? En nog veel meer! Het enige wat we zeker wilden behouden is onze zelfstandigheid. Samen, maar toch alleen. Onze krachten bundelen. 

Dus nu ben ik opnieuw mijn website van Tekst & VA aan het inrichten. Gera Stockschen Tekst & VA 2.0, klaar voor de toekomst! Ik hou je op de hoogte. Heb je vragen of wil je hulp bij het schrijven van teksten en nieuwsbrieven? Of ben je op zoek naar iemand die blogs voor je schrijft en je social media beheert? Stuur dan een mail naar info@gerastockschen.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

Tagged in:,
About 
Moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter, fanatiek. Kan moeilijk stilzitten, is gek op ijs en chocola.

6 Comments

 1. Kreanimo

  23 november 2017 - 13:47
  Reply

  Heel veel succes!
  Dit gaat jullie vast en zeker geen windeieren leggen!

 2. Roelina

  17 november 2017 - 21:08
  Reply

  You go girl! Power wijf ben je (ook al ken ik je alleen nog maar telefonisch en van je blog)

  • Gera

   17 november 2017 - 21:32
   Reply

   Hahaha, dank je wel! Hoog tijd om irl af te spreken dus!

 3. Sylvia

  14 november 2017 - 20:25
  Reply

  Wat fijn dat je zo’n leuke “collega” hebt gevonden! Ik hoop dat jullie nog veel leuke opdrachten mogen doen

 4. Melanie

  14 november 2017 - 18:38
  Reply

  Super zeg. Fijn toch dat je iemand gevonden hebt die je aanvult. Hoop voor jullie op mooie samenwerkingen. Succes.

 5. nicole orriens

  14 november 2017 - 08:59
  Reply

  Wat leuk zeg dat je ook meteen een opdracht er bij hebt! Zo kun je elkaar inderdaad mooi helpen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *