Huismama

Disclaimer

Een disclaimer voor Huismama.nl, is dat nou echt nodig? Deze vraag stel ik mezelf al een tijdje. In het afgelopen jaar is er al het een en ander in mijn schrijfstijl gewijzigd. Mijn pen wordt scherper, kritischer. Ook wil ik winacties gaan organiseren. Dus ja, de tijd is rijp voor mijn eigen disclaimer!

Gebruiksvoorwaarden

Huismama.nl is mijn persoonlijke blog. Dat houdt in dat ik altijd mijn eigen mening verwoord. Je hoeft het zeker niet met me eens te zijn, maar als je een reactie achterlaat hou het dan alsjeblieft te allen tijde netjes. Ik heb wederzijds respect namelijk hoog in het vaandel staan. In principe wordt iedere reactie toegelaten, maar kwetsende reacties zal ik altijd weigeren en verwijderen.

Copyright

Teksten en afbeeldingen zijn mijn eigendom. Indien ik geen passende afbeelding kan maken maak ik gebruik van rechtenvrije afbeeldingen van Pixabay. Herpublicatie en herprint mag alleen plaatsvinden na schriftelijke toestemming van mij. Wil je graag een passage van mijn blog gebruiken, dan zou ik het erg fijn vinden indien je even naar Huismama.nl teruglinkt.

Vrijwaring

Huismama.nl streeft ernaar dat alle informatie juist en up-to-date is. Mocht je onjuistheden tegenkomen dan stel ik een persoonlijke reactie zeker op prijs. Ik geef hier geen professioneel advies en ben niet verantwoordelijk voor schade die (in)direct ontstaat door bezit of gebruik van deze informatie. Raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige!

Privacy statement

Persoonlijke informatie zal altijd vertrouwelijk worden behandeld en zal ik nooit doorverkopen aan derden. Ik ben echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van mijn adverteerders.

Reserverechten

Huismama.nl behoudt altijd het recht om van focus te veranderen, de blog te sluiten of te verkopen en/of de gebruiksvoorwaarden aan te passen.

Adverteerders, affiliate marketing en sponsors

Huismama.nl is niet verantwoordelijk voor de acties van adverteerders en/of sponsors. Neem je deel aan winacties dan gebeurt dat altijd op eigen risico. Mochten zich klachten en/of problemen voordoen dan dien je zelf contact op te nemen met de aanbiedende partij.

Een enkele keer maak ik gebruik van affiliate link (aff.). Kort gezegd houdt dit in dat ik een vergoeding ontvang indien je iets via deze link koopt. Dit is echter niet van invloed op jouw aankoopprijs.

Huismama.nl gaat alleen samenwerkingen aan die bij mij, de blog en/of de doelgroep passen. Een product zal altijd eerlijk beoordeelt worden, ook als er iets op aan te merken valt.

Voorwaarden winacties

Bij deelname aan een winactie op Huismama.nl, dan ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden. Ik hou van transparantie, vandaar dat ik hieronder beschrijf hoe ik te werk ga.

Winnaar selecteren

#1. De namen van alle deelnemers worden ingevoerd op Naamloten.nl. Deze kiest een willekeurige winnaar.

#2. De naam van de winnaar wordt getoond op de Facebookpagina van Huismama.nl.

#3. Huismama.nl neemt via Facebook of het e-mailadres wat aan de reactie op de website gekoppeld is persoonlijk contact met de winnaar op.

Uitsluiting van deelname

Door vervelende ervaringen van medebloggers is Huismama.nl genoodzaakt ook een aantal regels voor uitsluiting van deelname op te stellen.

 

De volgende zaken kunnen leiden tot uitsluiting:

#1. Je voldoet aan de voorwaarden door Huismama.nl te volgen op Facebook, waarna je direct weer ontvolgd.

#2. Onsportief reageren.

#3. Namen en e-mailadressen die niet logische wijze met elkaar overeenkomen.

#4. Je hebt een Facebookprofiel waaruit geen persoonlijke identiteit blijkt.

#5. Deelnemers die meerdere malen onder hetzelfde IP-adres meespelen.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.  

 

Voor het opstellen van deze disclaimer maakte ik gebruik van het sjabloon van Merel.