Huismama

De Unsuccessful Adulting tag!

Soms vind ik het erg leuk om gewoon even wat vragen te beantwoorden. Vragen die door iemand anders zijn bedacht, maar waardoor je me wel een beetje beter leert kennen. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe tag en ik vond bij Ik ben Iris niet de Unsuccessful Adulting tag. De Unsuccessful Adulting tag gaat over volwassen zijn. Nou ja, vooral het onvolwassen zijn. Komt ‘ie:

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?

Sinds Levi en Lisa er zijn eet ik vrij volwassen. Ik ontbijt netjes, tussendoortje, lunch, tussendoortje, avondeten en ‘s avonds soms een bakje chips. Toch nog gestrand in het zicht van de haven…Manlief verwend mij verder ook nog weleens door chocola mee te nemen of ijs. Vooral ijs is echt mijn Kryptonite!

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?

De laatste keer dat ik voor 22.00 uur op bed lag was tijdens mijn zwangerschap van Lisa denk ik. Eigenlijk let ik nooit zo op de klok. Ben ik moe en heb ik zin om naar bed te gaan, dan ga ik gewoon. In de praktijk heb ik meestal geen zin. En is het juist niet heel kinderachtig om niet naar bed te willen?

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Momenteel staan hier de Teletubbies aan. Anders Peppa Pig, Shaun het Schaap of Buurman en Buurman. Kortom: ik zit lekker in de kinderprogramma’s!

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Hmm, het laatste dat ik ben vergeten? Dat ben ik vergeten…Het heeft in ieder geval geen indruk gemaakt! Voor de winkels hier op zondag open waren, vergat ik steevast iets belangrijks voor het eten weet je wel. Zo wilde ik ooit een cake bakken en kwam ik thuis zonder de eieren…Zucht.

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Pyjama niet, maar wel in mijn “huispak”. Thuis draag ik graag trainingsbroeken. Ik stam uit de hardcore generatie, geen haan die ernaar kraait als je in trainingsbroek over straat gaat haha!

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?

Sowieso ben ik niet zo dol op het huishouden. Ik kan dan ook prima leven met een overvol aanrecht. Natuurlijk ruim ik het tegenwoordig uiteindelijk wel op hoor, maar mijn manlief kan bijvoorbeeld pas beginnen met kokkerellen als de keuken spic en span is. Heb ik dus echt geen last van!

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Wel een paar geloof ik…Maar ik heb allemaal sokjes van dezelfde kleur (zwart) wat het leven aardig vereenvoudigd laat ik maar zeggen.

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?

Af en toe wil ik nog weleens het kwade poppetje gebruiken. Vooral als manlief me plaagt. Verder gebruik ik vooral de huilen van het lachen emoji. Tegenwoordig ook die zo schuin huilt van het lachen (dankzij vriendin), die vind ik echt hilarisch. Ook die met hartjes en cadeautjes zijn favoriet hier.

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?

Het liefst zit ik de hele dag achter de computer. Lezen doe ik ook graag, valt dat ook onder nerderig gedrag?

10. Wanneer is voor het laatst het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?

Dankzij Johan die nu over mijn schouder meekijkt: “De erwtensoep!” Ik had het verdrongen…Maar inderdaad, de erwtensoep is een keer geschift. Zonde van al die heerlijkheden en al de liefde (en tijd!) die ik erin had gestopt. De erwtensoep heb ik zo in het toilet kunnen kieperen..!

11. Welke tic komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Als ik me ongemakkelijk voel word ik verlegen. Is dat een tic? Ow, en ik lach dan denk ik veel te veel. Verder geen gekke dingen geloof ik.

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?

De meeste rekeningen worden automatisch van de rekening afgeschreven. Ligt hier eens een rekening dan betaal ik hem het liefste zo snel mogelijk zodat ik hem niet vergeet. Want ik hoef ze echt niet te verstoppen om ze te vergeten…Maar als ik eerlijk ben is me dat dus al heel lang niet meer gebeurd!

Als ik de balans opmaak na het invullen van de Unsuccessful Adulting tag, dan kan ik niet anders dan concluderen dat ik aardig volwassen geworden ben na de geboorte van Levi. Wat is jouw kinderachtigste eigenschap?

Tagged in:,
About 
Moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter, fanatiek. Kan moeilijk stilzitten, is gek op ijs en chocola.

8 Comments

 1. Sheila

  13 november 2017 - 21:30
  Reply

  Dit is een super leuke tag zeg! Ik ben een echte nerd. Helemaal into comics.

 2. Roelina

  7 november 2017 - 16:13
  Reply

  Wat een leuke TAG, ik herken dat natuurlijk als geen ander he, van die trainingsbroek 🙂 En tja, mijn kinderachtigste eigenschap…. ik mag graag gek doen, helemaal wanneer ik een wijntje (of twee, drie,…) op heb.

 3. Sylvia

  5 november 2017 - 13:56
  Reply

  Wat een leuke tag! Ik ga hem zeker onthouden. Tekenfilms zijn echt mijn geheime verslaving haha. Bedtijd ligt aan hoe moe ik ben.. normaal tussen 21 en 22 uur want Zoë is altijd enorm vroeg wakker.

  • Gera

   5 november 2017 - 18:48
   Reply

   Dank je wel! Ook al zo’n vroege vogel! Misschien zou dat voor mij stiekem ook weleens goed zijn…

 4. Christa

  5 november 2017 - 12:39
  Reply

  Haha dit is echt een geniale tag.
  Doordeweeks lig ik nog voor 20:30 in mijn nest… is dat unadulting genoeg?

  • Gera

   5 november 2017 - 18:46
   Reply

   Thanks! Dat is zeker mooi op tijd zeg! Zou ik misschien ook wat vaker moeten doen…

 5. Melanie

  5 november 2017 - 10:37
  Reply

  Leuke tag. Ga deze onthouden. Eens in de zoveel tijd als de wasmand leeg is dan pak ik de sokken manden van iedereen en dan zoek ik of er inmiddels al weer een aantal compleet gemaakt kan worden.

  • Gera

   5 november 2017 - 18:41
   Reply

   Fijn dat je hem leuk vindt! Haha, dat is wel een goed idee! Ik laat de enkele sokken meestal in de schone wasmand liggen. Kom ik ze op een gegeven moment ook weer tegen ?.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *