Huismama

Welke cadeautjes kreeg Levi voor zijn derde verjaardag?

Op 5 februari vierde Levi zijn derde verjaardag. Ik vind het iedere keer weer vreselijk lastig om cadeautjes te verzinnen die leuk zijn om te geven. Naast de feestmuts die Levi graag wilde hebben kreeg hij nog meer. Welke cadeautjes heeft hij uiteindelijk allemaal gekregen?

 

#1. Gereedschapskoffertje

Een van de dingen die Levi ontzettend leuk vindt om te doen is klussen met papa. Daarom kreeg hij van ons hij een 11-delig houten gereedschapskoffertje. Dit koffertje is gevuld met, hoe kan het ook anders, houten gereedschap: een zaag, potlood, baco, moersleutel, schroevendraaier, combinatietang, liniaal, hamer, lijmtang, mes en een sleutel. Levi was er zo blij mee dat hij het koffertje eigenlijk niet meer los wilde laten! Geschikt voor iedere Bob de Bouwer van 3-8 jaar voor 23,99 euro.

 

 

#2. In de wolken

Van Johan kreeg Levi een ontzettend leuk boekje van Woezel en Pip: “Het is mistig in de Tovertuin. Woezel en Pip springen van wolk naar wolk helemaal naar boven. Met een nieuw vriendje beleven ze een bijzonder avontuur in de wolken.” Een heel schattig en leuk vormgegeven boekje voor kinderen van 12+maanden voor 8,99 euro.

 

 

#3. Nijntje memory

Van mijn ouders kreeg Levi geld om later nog wat van te kopen en een mini memoryspel van nijntje de film. Eigenlijk is hij hier nog een beetje te jong voor. Het is voor kinderen met een leeftijd van 3+. Maar als je er een paar setjes met rustige plaatjes uithaalt kun je het vast rustig oefenen. En dat is toch ook heel erg leuk. Prijs: 8,95 euro.

 

 

#4. Duplo

Van mijn lieve tante  kreeg Levi Duplo Mijn Eerste Lieveheersbeestje (4,99 euro) en Mijn Eerste Bus (6,99 euro). Duplo blijft toch altijd erg leuk speelgoed. Je kunt er eindeloos mee variëren.

 

 

Overige cadeautjes

Van onze andere lieve tante kreeg Levi een ontzettend leuke houten auto trein van het merk Playwood. Ik ben gek op houten speelgoed en ik had jou ook een exemplaar gegund, maar ik heb alleen een link van de groothandel kunnen vinden…De set bestaat uit een locomotief met twee wagons, zes autootjes en vier poppetjes.

Van mijn schoonouders kreeg Levi nog een fijne broodtrommel. Zo eentje met een mooi sterk elastiek. Hij kreeg ook nog knutselpapier waar we voorlopig weer even mee vooruit kunnen en geld zodat we later nog iets voor hem kunnen kopen.

 

Jarige Job

Hoe de jarige Job zijn verjaardag heeft ervaren? De hele dag heeft hij verjaardagsliedjes gezongen, (heel veel) taart gegeten en genoten van alle belangstelling. Als je het hem zou vragen dan wil hij elke dag wel jarig zijn! Gisteren heeft Levi voor de eerste keer mogen trakteren op de peuterspeelzaal. Hij vond het allemaal maar wat spannend. En nu zal hij toch echt weer een jaartje moeten wachten…

 

Dit artikel bevat affiliatelinks.

 

cadeautjes jongen 3 jaar

About 
Moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter, fanatiek. Kan moeilijk stilzitten, is gek op ijs en chocola.

1 Comment

  1. Roelina

    9 februari 2018 - 06:50
    Reply

    Mooie cadeaus, houten speelgoed blijft mooi

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *