Huismama

Over mij

voorstellenSchrijven, dat is wat ik het liefste doe. Ik heb een persoonlijke mening, ook over de maatschappij. Mijn hoofd liep in het verleden soms over van alles wat ik te zeggen heb en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom begon ik mijn blog. Op Huismama.nl beschrijf ik mijn hersenspinsels. Of ik laat je zien:

De wereld door de ogen van een Huismama

En waarom zou ik daar stoppen? Want the sky is the limit, er zijn geen grenzen in je fantasie! Schrijven is mijn passie, het is waar ik goed in ben. Van je hobby je werk maken is voor de meeste mensen een droom, voor mij is het werkelijkheid geworden! Ben je op zoek naar een pakkende tekst? Heb je een tekst die moet worden nagekeken, herschreven of gecorrigeerd? I’m the woman you need. Geef mij een voorzet en ik knal hem er keihard in! Kijk voor meer informatie op de website van mijn tekstbureau.

Wie ben ik?

Mijn naam is Gera (’83). Samen met mijn man en drie kinderen vormen we een gezellig en gek samengesteld gezin. In 2014 ben ik gestopt met mijn werk als Verzorgende IG om voor onze kinderen te kunnen zorgen.

Wil je iets met me delen of ben je op zoek naar een samenwerking? Ik zou het ontzettend leuk vinden wanneer je contact met me opneemt! Dat kan via email: huismamablogt@gmail.com.

Veel leesplezier!

Liefs Gera