Huismama

Top 5 meest gelezen september 2017

Het is alweer 1 oktober. Vandaag zette ik voor het eerst de verwarming weer aan. Niet eens zozeer omdat ik het koud had, maar omdat het huis zo vochtig is. September is alweer voorbij, de eerste herfststorm is geweest en langzaamaan begint iedereen zich voor te bereiden op de feestelijke decembermaand. Maar eerst wil ik je nog even mee terugnemen naar mijn Top 5 meest gelezen september 2017.

 • Purpuz Planner 2017: Mijn ervaring!: Op één staat deze maand mijn review over de Purpuz Planner. Als blogger en ondernemer kun je natuurlijk niet zonder een goede planning! Ik merk de laatste tijd in mijn omgeving dat veel mensen zoekende zijn. Want wat is nou de allerbeste planner? Ik ben van mening dat er niks zo persoonlijk is als dat. De rest kun je in het artikel lezen!
 • Pittig Indisch stoofpotje: De dagen worden korter en in september hadden we ook al te kampen met de eerste herfststorm. Het Indische stoofpotje staat, als je het mij vraagt volkomen terecht, op de tweede plek. Laat je trouwens niet misleiden door de naam hoor. De zoete ingrediënten zijn een prachtige tegenhanger van de pittige, waardoor alles helemaal in balans is! Met dit weer is trouwens de hachee met champignons ook een echte aanrader.
 • Waarschuwing voor alle aanstaande ouders: Braun prt2000: Mijn waarschuwing aan alle aanstaande ouders is twee plaatsen gezakt ten opzichte van vorige maand. Hij staat nu op de derde plek. Dit artikel gaat over het (helaas) waargebeurde verhaal van mijn vriendin en haar pasgeboren dochtertje. Deze thermometer wijkt namelijk wel een halve tot een hele graad af, met alle nare gevolgen van dien. En ondanks dat dit verhaal al langer bekend is ligt de thermometer toch nog in de schappen…Erg jammer, ik had het merk Braun tot nu toe hoog in het vaandel staan.
 • De voordelen van autisme: Autisme, veel mensen weten er weinig tot niks van. Laat staan dat ze er persoonlijk ervaring mee hebben. Toch kent iedereen de nadelen van autisme wel. Ik was het ineens zo zat en schreef een artikel over de voordelen van autisme. Kunnen we ons daar niet wat meer op focussen? 
 • Tijd voor mezelf..?: Een week of twee geleden zat ik er een beetje doorheen. Ik was moe, futloos en mijn lontje was kort. Heel erg kort. Toch sleepte ik mezelf naar een verjaardagsfeestje van een goede vriend en de volgende dag naar een afspraak met een concullega. Hoe me dat bevallen is lees je in het artikel.

Dit was de Top 5 meest gelezen september 2017. Ik vind het zelf een hele bijzondere verzameling! Drie van de vijf zijn namelijk best wel heel persoonlijke artikelen.

Ben je blogger: Ik zou het leuk vinden als je het linkje van jouw meest gelezen artikel van september in de comments dropt!

About 

Moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter, fanatiek. Kan moeilijk stilzitten, is gek op ijs en chocola.

2 Comments

  • Gera

   8 oktober 2017 - 14:38
   Reply

   Ooh, wat ziet die er weer leuk uit Ilse! Wat stoer dat je ook Engelstalig schrijft!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *