Huismama

Top 5 meest gelezen november 2017

Slik, het einde van 2017 is in zicht. Het is alweer tijd voor mijn top 5 meest gelezen november 2017!

Sinterklaas is in het land en in sommige huizen prijkt zelfs al een kerstboom. Het einde van het jaar maakt me altijd een beetje melancholisch, omdat het soms lijkt alsof de tijd als los zand door mijn vingers glipt. Over twee dagen zijn mijn oudste twee mannen jarig. De ene wordt 37, de andere 15 jaar. Het voelt alsof Johan met één keer knipperen van mijn ogen zo’n grote jongen is geworden! Zal zijn verjaardag in december bijdragen aan mijn gevoel van melancholie?

 

Topmaand!

Nou ja, ik parkeer mijn gevoelens even in een hoekje. Daar deal ik later wel weer mee. November 2017 is namelijk ook een heel groot succes. Het is mijn topmaand geworden! En daar ben ik enorm trots op. Mijn blog groeide maar liefst met ruim 30 %. Dat komt neer op 1200 unieke bezoekers! Wat een mooi cadeau, dank je wel daarvoor.

Dan gaan we nu over naar het officiële gedeelte, mijn top 5 meest gelezen november 2017!

 

Top 5 meest gelezen november 2017

#1. Ziek van ellende: Mijn Johan kwam op een dag letterlijk ziek van ellende thuis. Het bleek dat hij tijdens Duits werd gepest. Toen ik met de docent belde bleek ze het pesten zeer serieus te nemen. Ik kan je nu dan ook vertellen dat het pesten gelukkig is gestopt. Helaas hoor je vaak dat scholen het pesten niet zo serieus lijken te nemen, dus ik wil de school van Johan voor dit doortastende optreden zeker een dikke pluim  geven!

 

#2. Persoonlijk: een half jaar ZZP’er, hoe bevalt het me?: November was ook de maand dat ik alweer een half jaar zelfstandige ben. Ik heb gewoon mijn eigen baan gecreëerd, hoe vet is dat?! Tijd voor een update, want hoe bevalt het me eigenlijk om ZZP’er te zijn? Zijn er ook dingen die me tegenvallen? Ik ben zo eerlijk mogelijk geweest. Want nee, het valt niet altijd mee…

 

#3. Oproep: ben of ken jij een volwassen KOPP-kind?: Ik werd benaderd door een derdejaars studente Orthopedagogie uit België. Of ik haar met een opdracht wilde helpen? Natuurlijk wilde ik dat maar wat graag, want Kinderen van Ouders met Psychische Problemen is een doelgroep die me na aan het hart ligt. De oproep werd massaal gelezen, maar waar ik al bang voor was is gebeurd, er wordt niet graag over gepraat…Mocht je nog je verhaal (anoniem) willen delen, stuur dan gelijk even een mailtje naar huismamablogt@gmail.com. Ook een klein deel van je verhaal is welkom!

 

#4. Samenwerken, want samen sta je sterk!: Naast het feit dat ik een half jaar ZZP’er ben, was er in november sprake van nog meer mooi nieuws. Ik ga namelijk samenwerken met Clasina van Time4More! Samen kunnen we ieder onze eigen expertise inzetten en daardoor grotere opdrachten aannemen! Hoe geweldig is dat! Nu wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het ontwikkelen van onze diensten en de website(s).

 

#5. Wat vieren we met Sint Maarten?: Op 11/11 werd er natuurlijk Sint Maarten gevierd. Maar wat vieren we dan eigenlijk? Voor Levi was het zijn eerste Sint Maarten en hij vond het een hele belevenis!

 

Divers

Zoals je ziet is mijn top 5 meest gelezen november 2017 heel divers. Leuk om te zien dat je zo geïnteresseerd bent in mijn ervaringen als ZZP’er. Zijn er misschien dingen die je specifiek zou willen weten? Let me know, dan kan ik daar een blog over schrijven!

Wat is jouw best gelezen artikel van november? Voel je vrij om je link in de comments te droppen!

About 

Moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter, fanatiek. Kan moeilijk stilzitten, is gek op ijs en chocola.

2 Comments

 1. Roelina

  1 december 2017 - 23:15
  Reply

  Goed bezig! Wat een mooie cijfers! Mag je trots op zijn.

  • Gera

   2 december 2017 - 07:06
   Reply

   Lief van je, dank je wel! Vind het ook wel een beetje spannend haha! Het schept toch verwachtingen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *