Huismama

Top 5 meest gelezen juli 2017

Het is alweer 1 augustus. Mede dankzij mijn drie weken zomervakantie is de maand juli weer voorbij gevlogen. Tijd voor een nieuw overzicht: top 5 meest gelezen juli 2017.

Tja, ik raak blijkbaar niet over het feminisme uitgeschreven. En dan met name over het feminisme in de moderne tijd. Als je het mij vraagt gaat er namelijk het één en ander faliekant mis. In het artikel haal ik een voorbeeld (helaas) uit de praktijk aan.

Het is te merken dat het een kwakkelzomer is. Mijn favoriete recept voor een heerlijk pittig Indisch stoofpotje werd goed bekeken en staat daarom op de tweede plaats. Ik wil niks verklappen, maar hij is verrukkelijk en ook door de hobbykok eenvoudig te bereiden.

De zomervakantie wilde ik aangrijpen om de nodige plannen uit te werken voor mijn bedrijf. In de praktijk is er helaas nog niet veel van terecht gekomen, maar daar wordt intussen hard aan gewerkt.

Steeds meer openbare instanties kiezen ervoor om het grote publiek genderneutraal aan te spreken. Zo kiest de NS er bijvoorbeeld voor om het publiek aan te spreken met “beste reizigers”. Nu heb ik er op zich niks op tegen om genderneutraal aangesproken te worden, maar ik vraag me wel af: draven we met zijn allen niet een beetje door?

Heb je de nieuwste SIRE campagne al gezien? Het doel van de campagne is in ieder geval meer dan geslaagd want er is een hele discussie ontstaan. Waarom? Omdat veel mensen vinden dat een meisje net zo goed moet kunnen ravotten als jongens. Hier vind je het statement van SIRE. Mijn mening? Die vind je onder de link.

Dit was hem alweer: de top 5 meest gelezen juli 2017. Eigenlijk sjoemel ik een beetje, want er zijn namelijk twee artikelen die iedere maand in de top 5 staan: Volwassen KOPP-kind en opgroeien als KOPP-kind. Daarom krijgen ze toch een eervolle vermelding.

Voor de bloggers onders ons: wat was jouw best gelezen artikel van juli?

About 

Moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter, fanatiek. Kan moeilijk stilzitten, is gek op ijs en chocola.

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *