Huismama

Samenwerken

Samenwerken met Huismama.nl

De blog Huismama.nl is onderdeel van mijn Tekstbureau Gera Stockschen. Want als drukbezette ondernemer heb je natuurlijk wel iets beters te doen dan het schrijven van (web)teksten. Wist je dat goedgeschreven en unieke teksten goed zijn voor je omzet en geloofwaardigheid? Gelukkig schrijf ik met veel plezier en enthousiasme al jouw teksten, zodat jij tijd overhoudt om te doen waar jij goed in bent: het runnen van jouw business.

Mediakit Huismama

Op Huismama.nl schrijf ik over persoonlijke ervaringen en spreek ik mijn verwondering uit over maatschappelijke problemen. Huismama.nl richt zich op vrouwen tussen de 18 en 44 jaar.

Statistieken volgens Google Analytics

Per 1 april 2017:

Unieke bezoekers: 1008 / Sessies: 1483 / Pageviews: 3285

Facebook: 67 volgers / Twitter: 210 volgers / Instagram: 96 volgers / Bloglovin’: 48 volgers / Pinterest: 75 volgers / Google+: 13 volgers

Mogelijkheden

  • het schrijven van reviews
  • voor advertorials
  • het bezoeken van events
  • het schrijven van gastblogs
  • plaatsen van persberichten

Er is veel mogelijk in overleg. Neemt u voor tarieven en voorwaarden gerust contact op via het volgende mailadres:

huismamablogt@gmail.com

Samenwerkingen tot nu toe

Linkruil

Let op: voor linkruil sta ik niet open en hoeft u me niet te benaderen. Dit doet beide sites alleen maar schade aan sinds de Penguin updates.

Affiliate marketing

In sommige artikelen maak ik gebruik van affiliate marketing. Dit staat aangegeven bij het artikel.

Kort gezegd houd dit in dat wanneer je als lezer via deze link iets koopt, ik een klein deel van de opbrengst krijg. Dit heeft geen invloed op het aankoopbedrag voor jou, maar zorgt er wel voor dat ik weer in mijn website kan investeren.