Huismama

Oproep: Ben of ken jij een volwassen KOPP-kind?

De best gelezen artikelen van mijn blog: Ik ben een volwassen KOPP-kind en De gevolgen van opgroeien als KOPP-kind. Het zijn tevens ook zo’n beetje de eerste artikelen die ik geschreven heb. Ik heb dan ook al een tijdje op mijn lijstje staan dat ik die artikelen nodig moet updaten! Desalniettemin heb ik met deze blogs al meer bereikt dan ik voor mogelijk had gehouden.

Naast het feit dat deze blog de nodige reacties losmaken bij lotgenoten, werd ik vorige week benaderd door een derdejaars studente Orthopedagogie uit België. Op dit moment is ze een paper aan het schrijven over met name volwassen KOPP-kinderen. Ze heeft me gevraagd of ik haar wil helpen om de samenleving bewust te maken van ons bestaan. Natuurlijk wil ik haar alle hulp bieden die ik kan. Kinderen van Ouders met Psychische Kinderen, jong of al volwassen, is een doelgroep die me zonder meer na aan het hart ligt!

Persoonlijke verhalen

Daarom ben ik op zoek naar (een deel van) jouw verhaal. Wat is als volwassen KOPP-kind jouw verhaal? Wat is jou ervaring als kind zijnde met een ouder die anders als anders is? Heb je daar in jouw volwassen leven nog hinder van of juist helemaal niet? Mocht je er wel degelijk hinder van ondervinden, hoe uit zich dat dan? Vind je het lastig om je verhaal te delen dan is het geen probleem als je jouw verhaal anoniem wilt delen. In dat geval zal er een gefingeerde naam gebruikt worden.

Video

Uit alle persoonlijke verhalen die ingestuurd worden zullen een aantal fragmenten gekozen worden. Deze fragmenten worden zullen door anderen vertelt worden op video. De bedoeling is dat de video uiteindelijk zoveel mogelijk gedeeld gaat worden op social media. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk mensen te bereiken en te informeren over wat het inhoud om een KOPP-kind te zijn!  

Meedoen?

Sta jij ervoor open om jouw verhaal al dan niet anoniem met de wereld te delen? Stuur dan nu gelijk een e-mail naar huismamablogt@gmail.com o.v.v. Mijn verhaal.

Let op: in verband met het maken van de video ligt de deadline voor de aanvoer van verhalen op 1/12/2017.

Delen van dit bericht wordt enorm gewaardeerd!

About 

Moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter, fanatiek. Kan moeilijk stilzitten, is gek op ijs en chocola.

0 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *