Huismama

Bynco, koop je tweedehands auto online!

Als je mijn Car confession tag van een paar weken terug hebt gelezen dan is het geen verrassing voor je als ik zeg dat ik gek ben op auto´s. Maar op technisch gebied heb ik er heel weinig kaas van gegeten. Gelukkig is mijn manlief automonteur en zorgt hij er altijd voor dat we een goede auto hebben! Voor mij geen zaterdagen met klotsende oksels in stinkende, vage auto’s…

Automonteur

In de 34 jaar dat ik op deze aarde rondhobbel heb ik dan nog nooit zelf een auto gekocht. Manlief zoekt steevast een auto uit, vertelt mij welk type het uiteindelijk wordt en wat de kosten zijn en ik knik braaf ja. Want al ben ik niet vies van een stevige discussie, het lijkt zelfs mij vrij zinloos om dat met een automonteur te doen…Tenzij het merk me echt niet aanstaat natuurlijk of de aanschaf ervan veel te duur is.

Louche garages met vage eigenaren zijn mij dus gelukkig al die jaren bespaard gebleven. Helaas voor die garages aangezien je mij best wel het een en ander op de mouw kunt spelden. Helemaal als je het overtuigend weet te brengen. Van onderhandelen heb ik trouwens ook al geen kaas gegeten. Sterker nog, ik sla de onderhandeling het liefste maar gewoon over en betaal direct maar de vraagprijs. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat ik hierin niet de enige ben…

Buy Your Next Car Online

Buy Your Next Car Online (Bynco) vond ook dat het maar eens afgelopen moest zijn met het schimmige, moeilijke gedoe rond de aanschaf van een occasion. Daarom richtten ze de eerste webwinkel voor auto’s op. Oh, heb ik je al verteld dat de auto zelfs voor de deur afgeleverd wordt? Nu wordt het kopen van een tweedehands auto net zo eenvoudig als de aanschaf van een stel sneakers!

Verder wordt er niet geheimzinnig gedaan over schade (ieder krasje is volkomen zichtbaar), er wordt een vaste prijs gehanteerd (geen onverwachte kosten) en je krijgt de auto maar liefst 14 dagen op proef! Bevalt hij niet? Dan kun je hem zonder problemen weer terugsturen en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Een tweedehands auto kopen doe ik dan ook voortaan gewoon bij Bynco, want deze service krijg je echt nergens anders. Maar wel alleen dan wanneer mijn manlief uit de running is.

 

*Dit artikel betreft een samenwerking*

About 

Moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter, fanatiek. Kan moeilijk stilzitten, is gek op ijs en chocola.

5 Comments

 1. Roelina

  9 oktober 2017 - 23:06
  Reply

  Was ik maar automonteur, ik heb daar serieus over getwijfeld om daarvoor een opleiding te volgen. Tis toch telkens weer een pure gok, zo’n auto aanschaffen.

 2. nicole orriens

  6 oktober 2017 - 11:42
  Reply

  Wij hebben een kennis die veel weet van auto’s en die helpt ons altijd. Mij kunnen ze namelijk echt alles aansmeren op autogebied.

  • Gera

   8 oktober 2017 - 14:42
   Reply

   Wat fijn dat jullie ook iemand achter de hand hebben. Ik ben ook niet heel technisch onderlegd.

 3. Sheila

  6 oktober 2017 - 09:52
  Reply

  Ik neem altijd mijn vader mee. Hij is ook (deels) een auto monteur, dus ik ga dit soort dingen niet zelf beslissen. Dat bedrijf klinkt wel te mooi om waar te zijn. Of misschien dat de prijzen daarvoor ook aan de hoge kant liggen voor een tweedehands auto. Maar als je dus geen monteur bij de hand hebt, klinkt het handig 🙂

  • Gera

   8 oktober 2017 - 14:41
   Reply

   Wat leuk dat jij ook een technisch iemand achter de hand hebt. De doelgroep van Bynco is vooral vrouw. Ze worden overigens hoog gewaardeerd. Mocht ik mijn manluef niet hebben en wel dat budget voor een mooi wagentje zou ik het zeker proberen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *